Om Michelle Lyngholm

Michelle Lyngholm Dressage – ”If you can dream it, you can do it” af Walt Disney

Michelle Lyngholm Dressage er en mindre virksomhed, som har en passion for at uddanne og sælge veluddannede kvalitets dressureste. Det vigtigste er, at alle heste er forskellig, og deres uddannelses forløb er individuelle. Det er altafgørende for et godt salg af hesten, at det er det helt rigtig match der findes.

Jeg er fra 1991 og har redet lige så længe jeg kan huske. I starten af ponytiden var det springningen der trak mest, men dressuren vandt dog mere og mere. Jeg har altid haft stor opbakning hjemmefra med min ridning, men økonomiske begrænsninger gjorde at jeg ikke har haft store summer at købe hverken pony eller hest for. Jeg har derfor lige fra start af måtte lære at uddanne dem selv. Dette har i en tidelig alder givet mig en stor erfaring med uddannelse af mange forskellige typer heste.

Jeg brænder for processen i uddannelsen af hesten, og nyder det kick det giver, når momentet er rigtigt og man sammen med hesten bliver et, eller det hele går op i en højere enhed til konkurrencerne.